onsdag 6 januari 2010

NEDRÄKNINGEN har börjat...53 dagar KVAR tills Kenneth kommer!!!!

-18 grader C ute och humöret uppe! Det snöar och årets träningarna är fullt i gång och alla engagerar sig i planeringarna. Det är ju så som det ska vara i en grupp. Alla ska vara med och känna en samhörighet i allt. Jätte roligt!

Som ni ser, så har nedräkningen startat ordentligt...56 dagar kvar till denna underbara helgen igen. Alla är laddade och viljan hos samtliga är enorm.

Nu på söndag så hoppas jag att vi kan träna mycket BH-inriktat träning och Camilla är laddat och ropar efter första tävling med många deltagare från gruppen. Det är bra med en sådan inställning. Det kommer ju att vara eran första delmål och det ska vi bara inrikta oss på allvar. Givetvis tränar vi också ringträning för framtiden, för det är också viktigt. Om vädret tillåter, så tar vi igen bevakningsträning här i Lidköping som en extra avslappningsträning till er alla. Men ni får höra av er.

Har jag förståt rätt, så är det rätt så många igen som kommer på söndag. Ni är bara så fantastiska människor, tack att ni finns, och tack att ni har sådan intresse och stark vilja!

Och Kenneth, vi vill hälsa till dig massor och hoppas att tiden går fort till nästa skyddshelg.... vi vet att du läser detta! Tosiaankin tuhannesti tervetuloa taas Ruotsiin, sinua odotetaan mahtavasti täällä!!!!!!!!!!

Ha det så gott alla, så ses vi på söndag!
Kram Tuija

9 kommentarer:

  1. Japp! Vi kommer på Söndag..Längtar efter Kenneth gör vi oxå...//Kicki

    SvaraRadera
  2. Idag är det 55 dagar kvar..........!
    Kram Tuija

    SvaraRadera
  3. 54 dagar kvar..........
    Kram Tuija

    SvaraRadera
  4. Jag ska lägga in en räknare Tuija:)

    SvaraRadera
  5. Det gör inget!
    Jag ska ta med ost imorgon och köper in smör och bröd för morgondagen!

    Vi ses imorgon kl 11.00!!!!!
    ...nu ska jag och Bubbla iväg till våran kompanichef och kolla av gröna gänget där sjungandes....skratt!

    Kram Tuija

    SvaraRadera
  6. Vi kommer såklart oxå!!
    Trine o Bertil med systrarna bus samt möjligen följe av några småtokiga leonbergers..
    Trine o Bööörtil

    SvaraRadera
  7. hejsan... vi kommer oxå..!!! Å nya valpisen e här...!! Hon e underbar :) Kriga älskar henne haha de trodde jag inte men hon försöker busa med henne i massa... försöker få henne att springa efter henne men ilta e inte så snabb haha :P Så jag är inte orolig för framtiden :) kRAM PÅ ER // fREDRIK OCH FRIDA

    SvaraRadera