lördag 30 januari 2010

Ni är helt fantastiska människor!!!!











*
Det var kallt idag...riktigt kallt (-20 grader), men det är inget förhinder till Er. Är inte ni sjuka så kommer ni! Några av er låg nedbäddade i sina sängar idag och jag hoppas att ni alla frisknar till snart. Idag åter igen 17 förare + Oskar och Clara samt 25 hundar på plats! Jag känner mig riktigt stolt, för vissa av er kör jätte långt!
*
Denna dagen började vi med att gå i denna härliga djupa snön för att värma upp oss och hundarna innan lydnadskörningen. Som sagt, det var riktigt kallt ute. Ca 20 minuter fick alla gå i snön med sina hundar och efter det så körde vi grupp lydnad där också. Det tog på krafterna men det gick jätte fint. Planen övrigt var ju skottat och jätte fin men det här gjorde vi bara för att muskelaturen ska värmas upp. Det är ju lika farligt för oss som för hundarna att träna med kalla muskler.
*
För övrigt så var det riktigt roligt att se allas kondition efter snö raskandet för även språng marsch fick dom genomföra. Efter detta blev det mer individuell träning samt sedan grillade vi samt hade en trevlig gemensam stund ihop. Fortsatt träning och även lek i snön. Oskar bysade med hundarna i snön och Clara körde freestyle och lydnad. Två härliga blivande hundförare.
*
Att umgås med dessa människor gör att man mår ju bara så gott! Alla är hjälpsamma och jämt på gott humör.
*
Till oss kommer det mycket andra förare med andra hundraser också, som trivs med våran gemenskap. Jätte kul. Dom kör sitt och vi vårat samt alla hjälps åt. Inga problem. Nu börjar det också komma fram, vilka som ska göra sitt BH-prov och det ger mer hopp för denna gruppen om framtiden.
*
Tiden går fort ock det är knappt 30 dagar kvar!
*
Nästa lördag tränar vi där igen om så önskas, men Maria kan också kolla, om ridhuset är ledigt!
Tyck och tänk, hur ni vill ha det nästa vecka! Kommentera här och ger era önskemål!
*
Tack för denna otroliga dagen alla!
*
ps. Fia försökte sätta in mera bilder, men det bara stängde av sig hela tiden och visade felmeddelande, så kolla länken om bilderna istället som jag skrev högst uppe i texten!

4 kommentarer:

  1. Härlig dag i går! Jo,jag jobbar kväll på lördag,så kanske hinner med träning på fm, att vara i ridhuset är ju inte fel.// Kicki

    SvaraRadera
  2. Maria ska få äran att ta hand om ridhuset!
    Kram Tuija
    ps. Tack för fikat Kicki och Niklas

    SvaraRadera
  3. Halloj,nu har jag lurat er lite jag jobbar 7-16 på lördag och kommer inte på träningen...//Kicki

    SvaraRadera
  4. FYI dig Kicki!
    Så får man inte göra...
    Kram Tuija

    SvaraRadera