lördag 20 mars 2010

Idag igen 21 EKIPAGE på träningen....härligt!







MERA BILDER KOMMER NÄR DEN HÄR BLOGGEN SLUTAR "JÄKLAS" MED MIG....


Vad ni alla är duktiga och härliga personer. Ni kommer och kommer!

Det kändes riktigt skönt att kunna få trampa på "grön" yta istället för "vit" yta. Det gjorde jätte gott att dom plogade hela planen för det är nästan helt ren av snön och is.
Vi tränade mycket individuellt och och sedan BH-prov träningar. Det är roligt att så många har gott så mycket framåt med lydnaden. Vi grillare korv och bara njöt av dagen med våra hundarna. Att det kommer så många varje gång är riktigt roligt. Det märks att alla trivs och skratten är aldrig för långt borta, dessutom vågar ju alla göra fel utan att känna "skammen" och andras "hånande" i ryggen. Det är ju det som gör denna gruppen så speciell att man vågar vara den som man är!

Visst har vi lite finslip kvar, men man blir ju aldrig färdig med sin hund eller med sig själv, för då har man inget att träna på och livet kan blir rätt så tråkigt.

Nu närmar sig PÅSKENS SKYDDSHELG med full fart och planeringarna är i fullt igång. Vi kommer att bo tillsammans nästan alla och äta massa Påskgodis och kanske vi kan också få träffa Påskkärringen, vem vet! Men mycket träning ska det blir och gemenskåp.

Vi återkommer med mera info nästa vecka om Påsken!

TACK ALLA IDAG FÖR EN HÄRLIG TRÄNINGSDAG I SOLEN!





1 kommentar:

  1. För att hämta tävlings bok för oss med dobermann rottwailer.. Går ni in på www.sbk.nu å går in på shopen å söker på tävlings bok å så kommer bruksboken upp för ipo bhp :) KRam

    SvaraRadera