söndag 18 april 2010

VILKEN UNDERBAR DAG...SOL, LYDNAD OCH SPÅR

Som vanligt så var vi ute igen. Det finns ju inget som kan stoppa oss....! Tiotal hundar hade vi på en riktigt genomkörare på både spår och lydnad.

Många av oss arbetare idag och kunde inte delta men, men så är det. Alla kan ju inte delta alltid. Den här gången samlades vi hos Fredrik och där hade vi tillgång både till ängarna och till jordåker. En jätte stor lydnadsplan.

För övrigt så vill den här gruppen jobba i lugn och ro samt med harmoni i bakaget. För det är ju då som man kan lyckas med sina uppgifterna. Att man kan träna med denna härliga gruppen är ju helt enkelt en härlig känsla.

Nu är både A-hindret och hopphindret klara att användas. Och grillen står varm vid behov. Nästa vecka blir det mycket lydnad och spår igen och söndagsträning som vanligt.

Hoppas ni alla få en trevlig och härlig vecka!
Och Fredrik, TACK FÖR GÄSTVÄNLIGHETEN!

8 kommentarer:

  1. Hmmmm..Lungn o ro. Jo jag tackar jag....Harmoni??

    SvaraRadera
  2. Hej Tuija.
    Varför blev Ipo nerlagt i Skara.

    SvaraRadera
  3. Fint om ovan kan signera.
    /Maria

    SvaraRadera
  4. Pga okunskapen hos vissa. Det är svart att samarbeta med människor som inte vill att ipo lever!
    Men det är lika mycket okunskap också att lägga in ett meddelande och inte våga lägga ut sitt namn... Tycker synd om sån folk!

    Vi har en härlig harmoni hos oss och det är därför som alla tränar vidare. Denna gruppen är närmare 20 personer som tränar vidare varje vecka.

    IPO-GRUPPEN LEVER!!!!!!!!!!!

    Hoppas ni alla andra också kan ha så trevligt som vi har!

    Hoppas du mår bättre nu!
    MVH Tuija

    SvaraRadera
  5. Detta är främst ett forum för oss som är seriösa och tränar hund. Alla andra är välkomna att delta i vad vi gör. Men det får inte bli anonyma och personliga gliringar från människor som av någon märklig anledning måste göra så. Sånt har inte denna grupp lust att syssla med. Därför är alla from nu tvungna att logga in för att kommentera. Hoppas det är OK för det blir ju lite extra arbete för er. Men då kan ni ju passa på att skriva lite i er egna blogg. Kram alla hundvänner. Maria

    SvaraRadera
  6. Måste bara säga en sak.Denna underbara IPOgrupp där vi har både harmoni och glädje i.Jag känner mig hedrad att ingå iden.Det är tyvärr väldigt svårt att komma med i en ordentlig träningsgrupp där det INTE finns någon som anser sig vara bättre än nån annan utan vi hjälper stöttar och framför allt trivs med varandra.Den bästa gruppen som finns är IPOGRUPPEN.Tack ni alla för att ni finns.

    Kram:
    Camilla

    SvaraRadera
  7. Hm,vi ses på söndag !! Saknar er!!

    SvaraRadera
  8. Det vet du väl! Vi saknar dig/er också samt tänker på er mycket!
    På söndag kör vi järnet som vanligt!
    Kram Tuija

    ----

    Till er alla på ipogruppen!
    NI ÄR DOM MEST FANTASTISKA PERSONERNA SOM JAG HAR TRÄFFAT OCH TRÄNAT HUND MED!
    Jag vill tacka för alla email och telefonsamtal!
    Vi ses på söndag

    Kram Tuija

    SvaraRadera