söndag 25 april 2010

Är du AVUNDSJUK...läs inte då!


Och Bertil den försvunne....!

Trine, Frida och Fredrik väntar på oss!

Frida och Kriga!

Niklas och Nira!

Niklas, Maria och Winter!

Två överlyckliga och trötta deltagare....

Kicki och Trixi...snyggt!

Kicki kör lydnad medan andra har platsliggning...

En härlig samling om framtidens planeringar...!

En liten blivande hundförare Cornelia med Cairo och Cero!

Ringträning!
En liten paus för Qwerro och Cairo!

Anders och Umza!
______________

Men du vill läsa ändå...jag visste det! Idag har vi tränat igen 13 förare och 16 hundar!!!!! Fyra saknades av olika anledningar som städ, första lediga dagen, träning hos uppfödare och dop.

Vi är en stor grupp som många vill att vi ska misslyckas, men kan ni tänka er...vi blir bara starkare och starkare! Roligt har vi alltid på köpet och bara så himla kul med våra hundar.

Vad har vi gjort då? Rätt så mycket faktiskt! Vi började med att lägga ut spår, sedan lite lydnad, ta spåret, ringträning, lydnad igen och till slut skyddsarbete samt lite ekonomisk redogörelse och framtidens planering. Spårarbetet gjorde vi med störning, spårerna gick tvärs över varandras för en del och även dom yngsta valparna fick spåra med störning av varandra. Och man ser hur lyckliga blir dessa hundarnas husse och matte när hundarna lyckas med sitt uppdrag. Likaså med lydnadsmomenterna. Det syns att hundarna har växt till sig och det ser riktigt bra ut med lydnadsbitarna. Så snart är det dags igen för nästa BH-prov gäng. På platsliggning hade vi sju hundar samtidigt som Kicki körde sin och Trixis lydnad intill dessa hundar. Det är jätte roligt att se denna lydnaden med plattsliggning. Maria fick köra lydnad med Winter under tiden som Peter och Cero körde skyddspass och dom lyckades jätte bra. Kanoon kul. På ringträning hade vi en rejäl blandning av olika raser samtidigt. Men det funkade alldeles utmärkt också.

Vi har hjälpt varandra idag med lydnaden och kollat av förarnas beteende med hundarna. Jag har jagat vissa förare lite extra för att dom har stannat eller saktat ner utan att tänka på det ens. Visst blev många jätte trötta idag, men vi har haft en mycket bra träningspass idag! Det är jätte roligt att jobba ihop med dessa människor och säg vad ni vill, men HARMONI, LUGN OCH RO HOS OSS ÄR NÅT ALLDELES EXTREMT. Vi trivs så jätte bra tillsammans.

Vi startade redan kl 11.00 med samling och sedan var det full fart över hela eftermiddagen. En liten fikapaus hade vi och sedan körde vi järnet igen. till kl 16.30. Dagen slutades med en härlig pizza gemensamt hos Maria och Anders.

Tack alla för en härlig söndagsträning igen!

4 kommentarer:

  1. Supernyttig dag minsann/
    Maria som stannar i svängarna;)

    SvaraRadera
  2. Yes! Nyttig som tusan..ja inte pizzan då men..håler helt med dig Tuija,vi är ett riktigt härligt gäng....de bästa! icki som oxå stannar i svängen.

    SvaraRadera
  3. Ni är för goa! Jag ska ha en pinne med nästa gång och pytta på er vrje gång när ni saktar in....hahaaaaaaaaaaaa

    Tack för en härlig dag
    Kram Tuija

    SvaraRadera
  4. Super igår jätte kul!!! Hoppas ni tittar bort till vara grästorp eller Skövde kramar

    SvaraRadera