lördag 27 februari 2010

IPO-HELG MED KENNETH!

Nu är det dags! Nästa helg är han här och då kör vi våran efterlängtade skyddshelg. Det ska blir så roligt att får hela gänget samlade igen på en och samma plats!

Våran skyddsutrustning har kommit lite fel och blivit strandsatta i LINKÖPING istället för LIDKÖPING. Det räcker inte att skriva postnummer utan det blir fel ändå. Så nu får vi jaga dessa varor så att vi kan få dom till oss.

En del av oss har varit på en Ledarskap 1 utbildning, som var väldigt givande. Få se om alla är nöjda över oss efter all info som vi fått....

----------

Många av er ville träna på söndag! Jag fick höra att vägen till klubben var inte skottat och det var väldigt svårt att tar sig dit med bilen, samt att planen var inte bra. Jag kommer inte, men ni som vill träna, kan göra det ändå.

Ha en härlig dag

3 kommentarer:

  1. Hoppas våra grejor kommer fram i tid,längtar som besatt till helgen :=)

    SvaraRadera
  2. Du är inte ensam om det............
    Kram Tuija

    SvaraRadera
  3. Hej! Det var en givade L1a Vi hade jätte skoj..! :) man vart verkligen taggad att gå L2 oxå :) Vi får hålla lite kontakt där ang grejorna då.. Fredde e ledig i morrn så har du tid Tuija slå en singal så kan ju han kolla vart han ska i veckan mera ;) Kram å tack för igår :)

    SvaraRadera