lördag 20 februari 2010

VILKEN HELG!.... L-1 nästa helg i Lidköping!

Det var länge sedan att jag fick ser så här mycket snö...helt otroligt! Att blir insnöat även i stan, känns lite konstigt, men det är nog många som tittade på OS istället att bloga gatorna...?!

På vissa platser så har man inte sett varken vägen eller dikerna. Folket har promenerat på gatorna för att det fanss ingen annan plats för dom att gå. Hundarna har sjunkit djupt i snön, när dom skulle äventyra ute på åkrarna. Tvärstop har det blivit många gånger när dom har jagat varandra.

Bilarna har varit igen täckta av snön och man har fått se irriterare förare, när dom skulle kräva fram sina fordon med bara fötterna och händerna. Dom har sett rätt så förvirrare ut, Snö ändå upp till rutorna runt hela bilen! Många av parkeringsplatserna är borta och under snön, på rondellerna ser man inte om det kommer bilar från vänster och gatorna har blivit en filiga, det går inte att möta en annan bil. Så här kan det bli!

Nu har det lugnat ner sig litegran och jag hoppas att våren ska komma snart.

Det blev ju ingen träning igår pga snön och insnöade träningsvänner. Men vi få tar nya tag och träna i veckan eller nästa helg. Fast då är det många av oss som ska gå LEDARSKAP-1 utbildning i Lidköping med Studiefrämjandet och våran träning får vi nog tar på söndag istället!

Nu har dom lovat mer snö igen till nästa vecka och TILL NÄSTA HELG, men vi får göra vårat bästa ändå.

All skyddsutrustning är beställd och kommer inom kort. Skyddshelgen närmar sig och det är knappt två veckor dit, så nu laddar vi ordentligt oss för kommande skyddshelgen.

Jag hoppas att alla mår bra efter snökaoset och kan tänka positivt med leénde i läpparna på eländet. DET KOMMER SOMMAR OCKSÅ MED VÄRMEN....................!

Ha det så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar