tisdag 8 december 2009

SPÅR och LYDNAD!

Vilket intresse ni alla har... Har ni ingen JUL VILA???? På lördag så är det spår i Tidaholm (kolla med Kikki och Nicklas), på söndag är det lydnad på Skara Bk kl. 11.00---.

Det ska bli roligt att se, hur många kommer igen. Ni verkar ju göra rekord varje helg! Att orka komma efter en tung vecka för några av våra tränings vänner är ju oerhört starkt. Att behöva ta bort sin kära vän pga höfterna/armbågarna är ju inte så lätt. Men tyvärr så är det ju vårat ansvar att inte våra kära vännerna ska lida, det gäller att kunna vara stark i sitt beslut och inte tycka synd om sig själva som trots allt är ju så lätt att säga "hur ska jag kunna gå vidare och jag klarar inte av det här". Det som är viktigt i dom här frågorna är ju att det är inte hunden som har bett att får komma till oss utan det är VI som har tagit hunden till oss istället! Där kommer ju vårat strikta ansvar in som djurägare att inte låta våra hundarna fara illa och lida.

Både söndagen med fakta i handen och verkligheten ikapp i måndags var ju en av våra träningsvännens tunga steg framme. Trazzla fick flytta till hund himmelen och få en skönare liv där utan smärta. VI LIDER MED ER KIKKI OCH NICKLAS, och hoppas att lilla Trixi kan hjälpa er framåt ihop med Uno och era träningsvänner! Att det ska finnas ytterligare träningsvänner som också ska gå dessa tunga steg, känns ju så fruktansvärt orättvist! Ni alla vet att vi stöttar er i era beslut och ni alla vet var vi alla finns!

Det kanske finns två nya stjärnskott i gruppen till helgen...det hoppas vi att få se. Så nu går livet vidare för oss alla och så ser vi framåt. VI SES ALLIHOPA TILL HELGEN!

Ha det så gott
Tuija/Ann-Cathrine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar