lördag 8 maj 2010

FRI TRÄNING PÅ SÖNDAG!

Det är många som är borta denna här helgen. Vissa ställer ut i Motala idag och dom andra ställer ut i Larv, både idag och imorgon, samt vissa arbetar och en är "medlem i tysta klubben" pga sin förkyllning.

Så vi tycker att det räcker för alla, att Ni har varit aktiva idag och att Ni kan njuta av denna övriga tiden ihop med familjerna.

Är det trots allt några som vill ha hjälp eller träna nåt speciellt, så hör av er! Skulle det bli vackert väder på söndag, så kan vi tar en nu tur med bad, för att alla dom hundarna som är aktiva idag på utställningen, behöver nog ha en vilodag, men bad är ju alltid roligt!

Det är faktist rätt så roligt att i denna gruppen har vi många tikar och DOM HAR LÖPT SAMTIDIGT, så vi har haft rätt så kul med våra hanar.

Sedan har vi fått en begära, att hjälpa till en grupp hundintresserade människor med lydnad/spår/skydd/ring/bevakning! JÄTTE KUL!

Andreas har också gjort sin lydnadsprov med Ronja för FM-hund. Två tior och resten nior. Kanoon resultat, det är bara att gratulera dom.

NU VILL VI ÖNSKA LYCKA TILL FÖR ALLA SOM STÄLLER UT SINA HUNDAR IDAG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar