söndag 25 juli 2010

TACK Kenneth och Marina Bast, Lars och Lena Nejl, Peter Widestedt, IPO-GRUPPEN, Dubäckens Hemvärnsförening, Vännerna och Familjerna!











Vilken vecka vi har haft! TIO DAGAR träning...först hos Maria och Anders och sedan full fart i Skillingaryd!

Vi har haft en helt fantastisk vecka med otroligt aktivt träningsliv på skydd/lydnad/spår mm. Våran fantastiska figurant Kenneth har varit med sin fru hela tiden med oss och hjälpt till. Som extra så har även MP Peter W varit hos oss. Sist träffade vi ju honom på KFÖ 2009 i Såtenäs. Dessutom har Lars Nejl besökt oss två gånger under veckan och han är ju en gammal hundpolis med mycket erfarenheter i genomsök, mentalitet, utbildningar mm. Så vi har haft det bra. Hela gänget har bott på en och samma plats i Skillingaryd. Ett jätte stort hus och vilken service det har varit från Dubäckens Hemvärnsförening. JÄTTE TACK!

Nicklas har gjort jätte framsteg som figurant med Kenneths hjälp och nu börjar det alvaret för Nicklas. Hundarna har också gjort en enorm framsteg. Det är bra att träna så här intensivt. Lilla Clara har kört skyddet med Uno helt själv med lite extra draghjälp bakom. Hon är duktig! Och kör SIN HUND SJÄLV! Hela gruppens hundarna har varit enormt aktiva i skyddsarbetet och det märktes skillnaden mellan första och sista passet. Kanoon.

För övrigt så har Ipo-gruppens ungdomar hjälpt till med arbetet på SSM både i BRUKS som UTSTÄLLNING, dom har haft hand om BARN MED HUND dessutom så har dom även fått hjälpa till att VISA HUNDAR. Även i ösregn så har dom varit aktiva. Vi gamla hjälpte till det som behövdes.

Våran vecka där har varit så otroligt härligt med hela gänget på samma plats, grillat varje kväll, tränat, bastat och haft det skönt. Det var väl ingen av oss som ville åka hem. Det roliga var ju att vi alla kom från Kinnekulle Kompaniet. JÄTTE KUL.

Vädermässigt så har det varit varierande. Otroligt varmt (hett) och sista dagen ösregn! Bilder kommer snart.... och allt har vi filmat för att kunna studera allting!

TACK ÄN EN GÅNG TILL ER ALLA FÖR EN HÄFTIG TIODAGARS TRÄNING!
vid pennan Tuija

(jag är bara sååååååååå stolt över er alla)

2 kommentarer:

  1. Tack alla! Och ett specifikt tack till Kenneth o Marina för ert engagemang och trevliga sällskap. Tack Tuija som fixar allt sååå himla bra. Fantastisk vecka med er alla, bra träning och riktigt roligt sällskap. Alla som vill är välkomna hem till oss på spår onsdag. Kram Maria

    SvaraRadera