lördag 12 juni 2010

Hahaaaaaaaaaa...vi har inte lagt av!

JÄTTE GRATTIS ANDREAS OCH RONJA FÖR GODKÄNT FM-HUND CERTPROV IDAG!!!

Många har frågat om vi har lagt av...? Absolut inte! Men det har varit husletande (Maria och Anders), skolavslutningar, bröllop, cert-prov, dop, arbete, sjukdom, finska gäster, HV-övning, och mycket, mycket mer. Men nu är det dags att starta efter våran lilla "semester" i gruppen.

Och det kommer att hända mycket i det närmaste!

Niklas har fått sina figurantbyxorna och vi mjukstartar åter igen nästa söndag som vanligt, gräsplanen kl 11.00---. Skyddshelgen närmar sig med språng och förväntan är enorm hos samtliga. Jag vet att många av er har tränat intensivt hemma under dom här tre veckorna och ni alla som vill träna idag får äran att komma till oss i Vinninga. Jag är hundvakt idag och kan tyvärr inte åka härifrån, men ni får gärna komma hit!

Nästa lördag är det utställning i Ale! Är det någon av er som skulle ställa sin hund där eller????
Anmäl er då snarast! För övrigt tror jag att vi ska leta fram en äng och spåra! Det är nyttigt att kolla av spårintresset på nytt hos samtliga efter uppehållet.

Samarbetet med Studiefrämjandet fungerar alldeles utmärkt, kolla bara på fig.byxorna...dom har Studiefrämjandet betalat och vi har pengar över...! Riktigt roligt!

Peter gav en intressefråga igår om att åka till Finland på en skyddsläger...varför inte? Men ni måste rabiesvaccinera era hundarna och blodtesta dom! Sedan kan vi börja planera denna resan. För övrigt ni alla som är intresserade om avelskorning...Kenneth figgar på avelskorningen i Enköping idag!!!!! Det är bara att åka dit och titta! Våran egen figge!

Ha en skön söndag och hör av er ifall någon vill komma hit idag och träna...

ps. Andreas och Ronja har FM-certprov i denna helgen! VI ÖNSKAR LYCKA TILL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar