måndag 23 november 2009

SKARA BK:S NYASTE HELMEDLEM ...KENNETH BAST!

Han ser BRA NÖJD UT EFTER HELGENS KURSVÄRDERING!





























Det var jätte många på SKYDDSLICENSTEORI LÄSNINGEN!
Så här fullt är det nog inte så ofta på Skara Bk som det har varit nu hela helgen!
Redan i fredags så var det skyddslicens läsning med 21 deltagande ekipage och några som var intresserade av det hela och var bara med. Det gick ju bra för alla! Deltagarna kom från Stockholm, Skåne, Hjo, Mullsjö, Tidaholm mm.
-------------------
***
***
När dom alla satt så snällt på klubben så landade Kenneth på Landvetter och blev hämtat av Ann-Cathrine och Robin. Förväntan hos alla på klubben var enorm.
***
***
Tidigt på lördagmorgon kom alla till klubben för att delta på skyddshelgen med Kenneth.
Det var 23 anmälda hundar och dessa ekipage kom från Borås, Skåne, Borlänge, Stockholm, Enköping, Tidaholm, Mullsjö mm. Det var Rottis, malle, dobbis och schäfer som dominerade på skyddshelgen. Dessutom hade vi 9 ungdomar med och den tionde hade insjuknat efter svininfluensa sprutan... hej Amanda, hoppas du mår bättre nu!
***
***
Att se Kenneth att arbeta med alla hundarna med hans professionella sätt är helt otrolig upplevelse. Att sedan kunna följa alla dessa ekipage från helg ett till fyra, så har man verkligen sett framgångarna hos alla individer. Jätte roligt. Att vi sedan från början har haft mycket störningar från annan kursverksamhet har ju inte stört oss utan gjort våra hundarna starkare istället som nu i helgen när det testades sju blivande tjänstehundar var fem blev godkända. Där sköts det med 9 millimetare riktigt rejält på planen under tiden när vi gjorde skyddsarbete, gjorde ju inget. Dessutom så var ju Matilda med Nero och Ann-Cathrine med Cairo med och dom blev GODKÄNDA för FM-utbilning som lämliga hundar! Det är bara att gratulera.
***
***
Vi var rätt många där (30-35) personer och köket hade "häcken" fullt med all matlagning till dagen och även till kamratkvällen med Julmat. Ett jätte stort eloge till kökspersonalen. Vi filmar och fotar varje ekipage för utbildnings syfte och denna här gången så var det 3 figurant elever som fick testa sig med våra vuxna hundarna på sina kunskaper. En som var jätte duktig och gjorde enorma framsteg var Nicklas...bra jobbat... det är bara början så nu är det konditionsträning som gäller för vidare dans på planen....hihii! Det är tryckt att få jobba sida vid sida med Kenneth för man får ju all hjälp av honom och det är skönt, när figelev går fram till Kenneth självmant och säger att "jag har kört fast, hjälp mig"! Det uppskattde jag enormt!
När det gäller hundarna så blir man rätt så glad, när en förare med glädje i läpparna stiger av planen med lyckad pass med sin hund. Det är ingen som kan tar bort denna glädjen. Att Kenneth dessutom förklarar både före och efter varje pass är ju en enorm hjälp på teorisidan på förståelsen på handlingen. Tänk vad mycket vi alla har fått lära oss av honom.
***
***
Dessutom hade vi Pernilla på klubben för att gå genom nästan alla hundarna med massage och strechning. Tack Pernilla att du kom, det var väl uppskattad av oss alla!
***
***
Att vi nu har Kenneth som helmedlem hos oss är ju ännu mera att vara stolta över! Vi är ju så glada över våran figurant. Nu blir det en paus på skyddsarbetet på tre månader och under denna tiden så kör vi lydnadoch spår istället!
***
***
Jag och Ann-Cathrine vill TACKA FÖR JULKLAPPEN OCH UPPSKATTNINGEN FÖR VÅRAT ARBETE MED ER! Vi alla är ju ett team och ska samarbeta därefter. TACK ATT NI ALLA FINNS OCH TACK KENNETH ATT DU ORKAR ATT TA HAND OM OSS SAMT KÖKET SOM FIXAR ALLTING SÅ VI INTE BEHÖVER ATT TÄNKA PÅ NÅT ANNAT EN ARBETET MED HUNDEN. TACK MATS FÖR DITT INSATS MED SKYDDSÄRMSTÄLLNINGARNA OCH ANNAT SAMT TACK JENS SOM HAR SPIKAT IHOP SKJULERNA! TRINE SOM FOTAR OCH ROLF SOM FILMAR...TACK ALLA SNÄLLA NI!
***
***
här ska ni få lite bilder att titta på och minnas samt att ser hur roligt vi har gemensamt
HA DET SÅ GOTT
Tuija

3 kommentarer:

  1. Så fantastiskt kul vi haft det. Utan dej och Bubblis hade vi inte träffat Kenneth. Kul har vi och bra ska vi bli - allihop:) TACK
    Maria

    SvaraRadera
  2. Håller med Maria! Tack! Kicki och Niklas

    SvaraRadera
  3. Det är viktigt att ha god samhållning i gruppen för att kunna lyckas. DET HAR VI ALLA, där med denna goda stämningen och harmonin med allt. Så ni alla få tacka er själva med för framgångarna på planen!
    ...Tuija och Ann-Cathrine

    SvaraRadera